Březen 2008

Thinspíí video na zitra

31. března 2008 v 21:31 • Real girls
ouu..žeru tu pisnuu ♥


Zázračné ovoce pro krásné tělo

30. března 2008 v 17:07 •Ostatní
* Pomeranče
Odbourávají zvýšený LDL cholesterol, zlepšují zásobování organismu kyslíkem.

* Ananas
Čistí buňky, podporuje štěpení bílkovin, působí proti zánětlivým procesům, působí proti vzniku ledvinových a žlučových kamínků.

* Hroznové víno (fialové)
Podporuje regeneraci mozku a buněk, napomáhá prokrvování cév, snižuje hladinu tuků v krvi.

* Jahody
Stimulují látkovou výměnu, podněcují vylučování škodlivin ledvinami.

* Jablka
Působí regeneračně na buňky a mozek, podporují vylučování jedů, chrání vnitřní stěny cév před nánosy cholesterolu, mají pozitivní vliv na cévní systém, pomáhají při léčbě zánětů ledvin.

* Meruňky
Mají příznivý účinek na oči a zrak, podporují regeneraci kůže, odvodňují.

* Avokádo
Působí pozitivně na mozek a hormonální systém, zlepšuje látkovou výměnu, energii, chrání srdce a cévy, zvyšuje přirozenou krásu pokožky, může zpomalit proces stárnutí.

* Banány
Podporují funkci mozku a nervů.

* Hrušky
Jsou cenným zdrojem energie pro buňky a mozek, napomáhají čistícímu procesu a regeneraci zažívacího systému.

* Ostružiny
Mírní podráždění v oblasti žaludku a střev, podporují pročišťování trávícího systému, působí pozitivně na mozek.

* Grapefruity
Posilují obranyschopnost organismu, odvodňují, podporují detoxikaci, oživují látkovou výměnu, udržují pokožku, cévy a pojivovou tkáň déle zdravé a pružné, mají antioxidační účinky, chrání buňky.

* Borůvky
Působí antibakteriálně, plní důležitou detoxikační úlohu, působí ve spojení s vitaminem C a železem příznivě na krvetvorbu, mají regenerační léčivý účinek v mozku, podporují zvýšení pružnosti cév.

* Kiwi
Udržuje pokožku, cévy a pojivové tkáně déle mladé a pružné.

* Mango
Zvyšuje výkon mozku, příznivě působí na krvetvorbu, posiluje zrak a imunitní systém.

* Meloun
Pročišťuje a zbavuje organismus metabolitů, podporuje pročištění krve, udržuje pokožku svěží a pružnou.

* Broskve a nektarinky
Posilují imunitní systém, příznivě působí na krvetvorbu, zpevňují tkáň, podporují pročištění a regeneraci zažívacího a lymfatického systému, udržují buňky a tkáně mladé a pružné.


Kolik Kj (kilojoulů) má které ovoce?
(při váze vždy 100 gramů hmotnosti)

ananas 176 Kj
avokádo 925 Kj
banány 398 Kj
broskve 219 Kj
citrony 197 Kj
jablka 255 Kj
jahody 180 Kj
kiwi 209 Kj
mandarinky 197 Kj
mango 290 Kj
meruňky 239 Kj
pomeranče 199 Kj
švestky 283 Kj
rybíz černý 194 Kj
třešně 268 Kj

Výroba hašiše

30. března 2008 v 17:03 • Ostatní k mařce
Výroba haišiše

Je mnoho způsobů, jak si hašiš vyrobit. Od pilového ze samečků až po silný Čaras (charas). Nejzajímavější je Čaras, ten se "vyrábí" hlavně v Nepálu. Je to velmi jednoduché, dlaněmi jemně třeme (hladíme) jednu palici za druhou, jednu kytku za druhou. Po velmi dlouhé době a po pěkné řádce kytek, si všimneme že na dlaních se nám udělal černý povlak - ČARAS. Ten setřeme, usušíme a ... Zběr můžeme opakovat asi po třech týdnech. Pryskyřice se znovu "dodělá" a možná ještě ve vetším množství, než předtím. Klasický hašiš se vyvařuje ve vodě. Nebo spíš palice vyvařujeme ve vodě. A protože THC (tetra-hydro-cannabinol - hlavní účinná látka) se ve vodě nerozpouští (jenom v tucích a alkoholu), tak se tyto omamné látky "vyplaví" na povrch a srazí se. My je potom jenom vylovíme třeba lžicí a necháme uschnout. Na této chemické vlastnosti THC je i postavena metoda HASH OLEJE. Jak už název napovídá, jedná se o pryskyřici rozpuštěnou za tepla v oleji. Používá se hlavně při vaření koláčků, nebo něčeho podobného. Nejdůlešitější je, zapamatovat si, že THC se LEPÍ (na cokoliv) a dá se rozpustit v oleji, nebo v alkoholu.

Bojíte se kouřit trávu?Můžete jí jíst !

30. března 2008 v 16:56 • Ostatní k mařce
Kouření je jeden z mnoha pradávných rituálů lidstva. Dodnes se praktikuje v primitivní i civilizované společnosti. Podle některých názorů je kouření přirozená lidská nezbytnost uložená v genech. Nicméně každý kdo kouří pociťuje, že to nedělá zrovna v zájmu svých plic.
Logickou alternativou kouření trávy je přijímat ji v potravě. Tato alternativa je také mnohem šetrnější pro lidský organismus. Přijímání marihuany v potravě je spíše hédonistického než masochistického rázu. Pokud není pozřena v extremním množství, nedostaví se většinou žádné vedlejší účinky. Při konzumaci tak marihuanového konzumenta nečeká nic horšího, než opice jako z alkoholu. Při kouření jsou účinky takřka okamžité a stav rauše se dostaví na řádově několik hodin. Pokud je konopí v potravě, musí se čekat až jednu hodinu, než se dostaví první příznaky opojení. Potom však tyto stavy rostou geometrickou řadou. Mohou trvat čtyři až osm hodin, v některých případech i déle. Tyto stavy můžou být nebezpečné pro jedince se slabou, nevyrovnanou nebo jinak postiženou psychikou.
Co způsobuje rozdílné chování marihuany při kouření a konzumaci? Při kouření dochází ke značnému ničení aktivních látek obsažených v konopí. Proti tomu rozmanité enzymy a ostatní trávicí tekutiny, jež v trávicích traktech působí na konopnou pryskyřici ještě před její asimilací, tyto aktivní látky zachovávají. Účinky jsou sice v počátečním stádiu méně výrazné než je tomu u kouření, avšak jak plyne čas, rauš "požírače trávy" může být daleko ohromnější než cokoli, co kdy zažil milovník jointů. Navíc může být ještě podpořen skutečností, že se mu nedostává stejných okamžitých signálů jako kuřákovi, které by mu napověděly, že už má dost. Narozdíl od kouření je to jízda vlakem, který se nedá nijak ubrzdit, dokud mu nedojde šťáva a nezastaví sám. Pokud už jednou nastoupíte, není cesty zpátky, jede se až na konečnou.
Konopí přijímané ve stravě bývá často halucinogennější než při kouření.
Mnohem pravděpodobněji může dojít k prostorovému zkreslení, makroskopii (pozorované předměty se ukazují být větší než normálně) nebo mikroskopii (předměty se zdají být menší než normálně). Toto by si měl uvědomit každý, alespoň trochu zodpovědný člověk, který by se snad v tomto stavu chystal řídit auto nebo by se od něj v danou chvíli očekávalo přesné vnímání, správný úsudek a rychlé reakce.
Na závěr chci podotknout, že marihuana se, až na výjimky, nepojídá samotná. Její listy a palice (květy) se vyvařují v olejích, tucích, alkoholu, popřípadě v mléku. Přidává se přiměřené množství cukru. Z procezeného vývaru pak lze připravit nejrůznější pokrmy jako máslo, karamel, zmrzlinový koktejl, kandované tyčinky a kuličky, čokoládovou polevu, med, arašídovou pomazánku, kakao, kávu, pivo nebo těsto na koláčky, palačinky či buchtičky. Kulinářské fantazii se meze nekladou.
Rituál balení jointů a jejich následné posílání v malém kruhu přátel má bezpochyby svoje kouzlo. Není však na škodu také myslet na zdraví. Když už tedy bezpodmínečně cítíte potřebu užívat marihuanu, můžete to provádět i méně škodlivým způsobem než inhalováním kouře se stovkami karcinogeních látek.
Zdroj: Adam Gottlieb - Vaříme s konopím, v roce 1995 vydalo nakladatelství Votobia,

Rady pro ploché bříško

30. března 2008 v 0:04 • Triky
Nemusíte se hodiny mučit ve fitku, stačí znát pár triků! Jezte salát, který není kalorický, chroupejte lehce stravitelnou mrkvičku, dopřejte si vlákninu, zapomeňte na brčka a cigarety a vypusťte vodu s bublinkami!
klik na celý článek

Letní ovocný salát

30. března 2008 v 0:03 (-Recepty-)
Je do dobrůtka, na které si nejenom pochutnáme, ale také vám dietně zaplní žaludek jako lehká svačinka.
Ingredience: Broskev,meruňka,jahody,meloun,pomerančová šťáva,zakysaná smetana,lískové oříšky

Návod k přípravě:
Uvedené ovoce nebo jakýkoliv jiný sladčí druh nakrájejte na kousky.Vymačkejte šťávu z pomeranče (použít můžete i jinou ovocnou šťávu, například jablečnou nebo grapefruitovou).Ovoce přelijte šťávou a přidejte zakysanou smetanu.Nakonec posypte drcenými lískovými oříšky.


Banánový salát

29. března 2008 v 23:43 (-Recepty-)
Dietní recept: Banánový salát
  • Recept na salát, jehož hlavní surovinou jsou tentokrát banány.

Tzatziky ..mnaaam

29. března 2008 v 23:41 (-Recepty-)
  • Kdo ještě nevyzkoušel tzatziky, má možnost připravit si je podle našeho receptu.

moje Foto 29.3.2008

29. března 2008 v 23:35 • Moje fotky
Tak takhle to se mnou vypadá dneska..focený před chvílí..je tam trochu vidět i můj obličej,bohužel..no a jako je to fakt hnus,tak se nelekněte :-/
musim ubrat v břiše a na bocích..a shodit tu celulitidu :-(

27.3.2008

28. března 2008 v 21:48 •Ostatní jídelníčky
Snídaně: celozrnný rohlík,musli tyčinka
Svačina: /
Oběd: rohlík
Svačina:pomeranč,špagety
Večeře: /
*tekutiny : zelený čaj,minerálka,voda
*púrohřešky: 1 kostička čokolády

Fotky 27.3.2008

27. března 2008 v 21:16 • Moje fotky
neni to nic slavnýho mno..je to hrůza..

27.3.2008

27. března 2008 v 20:24 •Ostatní jídelníčky
Snídaně: /
Svačina: malinkatá čokoládová beruška
Oběd: Těstoviny s tvarohem
Svačina_:celozrnny rohlik,musli tyčinka
Večeře:zelený čaj
Tekutiny:asi 1,5 l zeleného čaje


Thinspoo

26. března 2008 v 18:04 • Real girls

Thin motta

26. března 2008 v 17:39 • Deník
• Kdybych snědla trochu, snědla bych všechno. Proto nesním nic.
• Hlad je tvůj přítel, který tě nikdy nezradí, tak jako jídlo.
• Samozřejmě že je to těžké. Kdyby to bylo lehké, každý by mohl být hubený.
• Být hubená je důkaz sebekontroly a vlády nad svým životem.
• Hlad bolí, ale štíhlost za to stojí.
• To jídlo vypadá moc dobře. Ale já vypadám mnohem líp!
• Když nebudeš jíst, nepřibereš.
• Nikdy není pozdě na to být tím, kým chceš být.
• Jídlo je jako umění. Ke koukání, ne k jezení.
zdRoJ:tuto

26.3.2008

26. března 2008 v 17:37 •Ostatní jídelníčky
Snídaně: nic /
Svačina:1 l zeleného čaje,nic
Oběd:celozrnny rohlik,musli tycinka
Svačina:nic /
Večeře: 0,5 l zelenýho čaje,nic

Today

26. března 2008 v 17:34 • Real girls
73211544290.jpg picture by bittersweet_dream¨
t7
t8

Po Velikonocích...

25. března 2008 v 22:09 • Moje fotky
Hmm.ja wim,že je to děsný,páč jsem se o Velikonocích přejídala..ale s tim už jke konec.. :-(( slibuu...klik na CČ ,esi chcete videt ty fotky...